A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720101399.2241.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dalkia: Lucrarile pe Magistrala 2 de termoficare au luat sfarsit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2013, ora 11:07

Dalkia: Lucrarile pe Magistrala 2 de termoficare au luat sfarsit

Articol de Alexandra Stefanescu

Tinand cont de previziunile meteo pentru perioada urmatoare, lucrarile pe Magistrala 2 de termoficare au luat sfarsit in acest an, urmand a fi continuate anul viitor, dupa incheierea sezonului de incalzire 2013 - 2014.

Sub coordonarea reprezentantilor Municipiului Iasi (beneficiarul finantarii europene in valoare de 46,5 milioane de lei pentru inlocuirea a 11 km de conducte) si cu asistenta specialistilor Dalkia Termo Iasi, societatile executante au reusit sa depaseasca volumul de lucrari prevazute a fi realizate in 2013, finalizand deja cca. 80% din totalul acestora in doar 9 luni. Opririle in furnizare necesare derularii proiectului nu au depasit 24-48 de ore, executantii utilizand metoda provizoratelor: in timpul realizarii inlocuirilor de conducte, ramurile afectate s-au alimentat prin teava provizorie, in asa fel incat disconfortul resimtit de clientii sistemului centralizat de termoficare a fost redus la minim. Restul lucrarilor ramase de efectuat se vor termina in maxim 3 luni de la reluarea manevrelor in 2014, imediat dupa sistarea oficiala a furnizarii caldurii, in conditiile in care termenul contractual de finalizare este de 20 de luni incepand cu martie 2013”, a declarat Ana-Maria Icatoiu, Directorul de Marketing si Comunicare din cadrul Dalkia Romania S.A.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii