ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
16-09-2013, ora 15:08

Cursuri gratuite de limba engleza pentru seniori la American Corner Iasi

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin compartimentul American Corner organizeaza cursuri gratuite de limba engleza, adresate seniorilor. Pensionarii vor avea ocazia sa invete cuvinte uzuale, sa isi imbogateasca vocabularul necesar unei conversatii si sa isi aprofundeze cunostintele de limba engleza, sub indrumarea unor profesori voluntari.

Cursurile sunt gratuite si se vor desfasura saptamanal, in perioada 2 octombrie – 4 decembrie 2013. Grupele vor fi formate din maxim 10 participanti. Intalnirile vor avea loc la sediul bibliotecii, la sala American Corner. Inscrierile se fac pana la data de 27 septembrie 2013.

Prin organizarea acestor cursuri biblioteca isi propune sa ofere pensionarilor un mod placut si util de petrecere a timpului liber, beneficiind si de resursele informationale de la American Corner.

Cei interesati se pot inscrie fie direct la biblioteca, la sediul nostru din Str. Stefan cel Mare si Sfant, nr.10, fie telefonic, la numerele 0770.311.84, 0751.242.492 sau pe e-mail, la adresa american.corner@gmail.com.

Deschis la 28 iunie 2005, American Corner Iasi este un parteneriat intre Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi si Ambasada S.U.A. la Bucuresti. Sectia pune la dispozitia publicului colectii de documente (carti, periodice, CD-uri, DVD-uri, casete audio si video) pe diverse teme legate de cultura si civilizatia Statelor Unite. In acelasi timp, American Corner Iasi este o platforma pentru: prelegeri pe diferite teme din cultura americana oferite de invitati din SUA, intalniri interactive cu privire la cultura si civilizatia americana, evenimente organizate cu ocazia sarbatorilor traditionale americane precum si programe pentru instruirea tinerilor care doresc sa studieze in S.U.A.

Foto: bjiasi.wordpress.com

     
Tag-uri: curs, engleza, seniori, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii