ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-10-2014, ora 09:23

Cursuri gratuite de ghid turistic, la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Incepand cu data de 17 octombrie 2014 va avea loc la Iasi cursul de agent turism/ghid la Casa de Cultura “Mihai Ursachi” din Copou, la orele 16.00. Cursul este organizat de Asociatia Ghizii Romaniei din Bucuresti care deschide cu aceasta ocazie o scoala de ghizi si la Iasi.

Obiectivul principal al acestor cursuri este de a oferi participantilor dupa absolvire oportunitatea de a accesa locuri de munca sezoniere pe postul de ghid de turism local sau national.

Prin aceasta „Scoala de ghizi” Asociatia Turistica Ghizii Romaniei urmareste popularizarea in randul tinerilor, si nu numai, a activitatilor montane ca o modalitate alternativa de petrecere a timpului liber, dar si oportunitatea de a obtine Certificatul de Calificare in meseria de Ghid (Agent Turism – Ghid)- 8 luni sau de specializare (Ghid National de Turism – Tour Operator) – 3 luni.

Cursurile sunt sustinute de personal calificat, de formatori in diverse domenii (geografie, turism, management, marketing, psihopedagogie si altele.) si sunt acreditate de ANC.La cursuri se pot inscrie de la persoane care au absolvit liceul pana la persoane cu varsta pana la 63 de ani.

Inscrierile se pot face pana in data de 21 octombrie, iar candidatii ne pot contacta pe email iasi@ghiziiromaniei.ro sau la sediul Agentia de turism Paravion din str. Anastasie Panu, nr 20 (langa Moldova Mall).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii