ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-08-2015, ora 10:47

Cursuri de vacanta la Ateneul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
In perioada vacantei, Ateneul Tatarasi propune elevilor activitati educative in cadrul cluburilor diverse ce sunt deschise la institutia de cultura a municipiului.

Pana pe 15 septembrie, copiii pot participa la cursuri care sa le dezvolte aptitudinile artistice si in acelasi timp sa lege noi prietenii. in cadrul cursurilor educative pentru copii si tineret, participantii au ocazia de a studia la nivel incepator sau avansat, cu profesori specializati.

Elevii au de ales dintr-o gama variata de cursuri: dans sportiv, balet, canto, chitara, sah, pictura, teatru si pian. inscrierea la cursuri se face prin completarea si depunerea unei cereri tip pe care o puteti obtine de la secretariatul institutiei ce are program de luni pana vineri intre orele 9 si 16.00.

Detalii suplimentare, precum si taxele percepute pentru fiecare curs in parte pot fi aflate de la sediul Ateneului Tatarasi de pe strada Ion Creanga nr.14 sau la telefon 0232.261.846.

Sunt de asemenea disponibile informatii prin contactarea pe e-mail la adresa ateneutatarasi@yahoo.com si prin consultarea site-ului www.ateneutatarasi.ro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii