A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865307.6371.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cursuri de calificare pentru detinutii din penitenciarul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-04-2013, ora 12:08

Cursuri de calificare pentru detinutii din penitenciarul Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi la Penitenciarul Iasi va avea loc deschiderea cursurilor de calificare in meseria de confectioner asamblor articole din textile. Cursul se va derula pe o perioada de 3 luni, iar programa de curs este sustinuta de lectori de specialitate si cuprinde un modul de pregatire teoretica si unul de instruire practica pentru asigurarea unui nivel ridicat de competente, in scopul dezvoltarii profesionale a celor 24 persoane private de libertate din regim deschis care vor participa la curs.

Dupa absolvirea cursurilor, persoanele private de libertate participante vor sustine un examen in urma caruia vor primi diplome de calificare in meseria de confectioner asamblor articole din textile, acreditate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Scopul acestor cursuri este acela de a dezvolta si incuraja comportamentul prosocial al persoanelor private de libertate, precum si cresterea sanselor de reintegrare sociala dupa ispasirea pedepsei si punerea in libertate.

Foto: rasunetul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii