A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833443.6853.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cursuri IT pentru detinutii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-09-2014, ora 09:01

Cursuri IT pentru detinutii ieseni

Articol de Cristian Amariei

In cadrul Penitenciarului Iasi, in perioada 01-26 septembrie, in vederea asigurarii sustenabilitaţii proiectului ”Pregatire TIC la standarde europene in sistemul penitenciar romanesc”, un numar de 10 funcţionari publici cu statut special vor urma cursuri de instruire ECDL Start / operator introducere, prelucrare si validare date pentru 10 cadre.

Forma aceasta de pregatire va fi asigurata de catre 2 angajati ai Penitenciarului Iasi, instructori IT, formatori acreditati ECDL in cadrul proiectului, care prin utilizarea unui program flexibil de invatare vor reusi sa ofere o introducere completa in lumea calculatoarelor, conferind abilitatile de baza de utilizare a calculatorului, suplinind totodata si necesitatea perfectionarii continue a personalului din cadrul unitatii noastre.”, a precizat comisar sef de penitenciare Marius Vulpe.

Proiectul „Pregatire TIC la standarde europene in sistemul penitenciar romanesc” s-a derulat in parteneriat de catre S.C. Euroaptitudini S.A. si Administraţia Nationala a Penitenciarelor in perioada 01.10.2010- 30.09.2013 si a urmarit sa contribuie la imbunatatirea sistemului de formare profesionala in sistemul penitenciar romanesc si la facilitarea accesului la o societate informationala.

La finalul cursurilor organizate, toti participantii care vor promova, vor primi certificate de absolvire.

Foto: ziarulevenimentul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  20.06.2017 11:10

wh0cd2031045 sildenafil generic generic albendazole seroquel motilium

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii