A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833195.2171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Curs de fotografie gratuit la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2014, ora 09:22

Curs de fotografie gratuit la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi

Articol de Cristian Amariei

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi”, prin Compartimentul American Corner, va organiza un curs de initiere in arta fotografiei, „Take Control of Your Camera”. Cursul, sustinut de voluntarul Cosmin Lita, va imbina notiunile teoretice de fotografie cu activitatea practica si va raspunde intrebarilor de ordin tehnic si estetic.

Pe parcursul a patru saptamani, participantii se vor familiariza cu elementele de baza ale teoriei fotografice, atat cele care tin de aparatul foto, cat si cele legate de arta compozitiei fotografice, pentru a putea realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic si compozitional.

Cursurile sunt gratuite si vor avea loc in perioada octombrie – decembrie 2014, in fiecare luni, de la ora 14.30,la sediul bibliotecii, Compartiment American Corner. Grupele vor fi formate din maximum 10 participanti. Inscrierile pentru urmatoarele grupe continua pana pe data de 15 decembrie 2014.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0758804011, e-mail: american.corner@gmail.com sau direct la Compartimentul American Corner, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi (Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, in incinta Galeriilor Comerciale Stefan cel Mare).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii