A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835227.8396.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cupa coabitarii – rezulatele din prima runda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
06-08-2013, ora 15:24

Cupa coabitarii – rezulatele din prima runda

Articol de Cristian Amariei

Prima runda de meciuri in cadrul “Cupei Coabitarii” la fotbal s-a incheiat duminica seara.

Reprezentanti ai Primariei, Prefecturii, Consiliului Judetean, principalelor partide politice si ai presei din Iasi s-au intrecut in inscrierea de goluri. Astfel au fost inscrise 69 de goluri (grupa A – 26, grupa B – 22, grupa C – 21), adică un gol la aproape fiecare patru minute. Cele mai multe (30 la numar) au fost inscrise de partidele politice.

Joi va avea loc la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi tragarea la sorti pentru semifinalele ce vor fi disputate sambata 10 august urmand ca duminica, 11 august, sa se desfasoare finalele in nocturna. Pentru locurile 5 – 6 se vor confrunta doua echipe de jurnalisti (Raimu Yashi si Squadra Mahmura), iar pentru 7 – 8 doua echipe ale institutiilor publice (Consiliul Judetean si Prefectura).

Cupa coabitarii la fotbal se dovedeste a fi mai antrenanta decat am preconizat. Ma bucur de participarea numeroasa, de interesul acordat meciurilor si mai ales de prezenta unor reprezentanti de seama ai cetatii noastre, care promoveaza astfel practicarea sportului si a unui stil de viata sanatos.”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.

Printre jucatorii din cadrul “Cupei Coabitarii” s-au numarat parlamentarii Sorin Iacoban si Movila Petru, prefectul Iasului Romeo Olteanu, precum si presedintele Consiliului Judetean Iasi Cristian Adomnitei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii