A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664633.296.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va fi vremea in Moldova de 1 martie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2013, ora 13:16

Cum va fi vremea in Moldova de 1 martie

Articol de Madalina Irimia

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 18 februarie - 4 martie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia, scrie mediafax.ro.

In primele zile ale intervalului de prognoza temperaturile maxime in regiunea Moldovei vor creste, in medie, de la aproximativ -2 grade pe 18 februarie pana la 4...5 grade pe 20-21 februarie, dupa care vor marca o scadere, urmand a se situa in jurul a 0...1 grad intre 22 si 26 februarie. In ultimele zile ale prognozei, acestea vor creste usor de la o zi la alta. Temperaturile minime medii vor fi negative pe tot parcursul intervalului, cele mai calde nopti fiind de asteptat pe 22 si 23 februarie cand se vor atinge circa -3 grade iar cele mai reci pe 26-27 februarie, cand temperaturile nocturne vor cobori spre -8 grade.

Vor cadea precipitatii, predominant lapovite si ninsori, cu o probabilitate mai mare intre 21 si 26 februarie, dar aceste vor fi pe arii extinse si mai importante cantitativ intre 22 si 24 februarie.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: vreme, Moldova, ANM
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii