A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719980782.2377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa previi cresterea colesterolului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
26-08-2012, ora 09:00

Cum sa previi cresterea colesterolului

Articol de Madalina Irimia

Nivelul mare de colesterol poate face adevarate ravagii in organism, asa ca trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a evita acest lucru.

Astfel, vei tine departe bolile cardiovasculare, diabetul si alte probleme grave de sanatate, conform ThirdAge.

Mananca ce trebuie

Consuma alimente care ajuta la mentinerea unui colesterol echilibrat, precum soia, in special tofu, fructe, legume, peste bogat in omega 3 (somon, sardine, macrou, hering, halibut), seminte de in, terci de ovaz.

- Pestele ajuta si la scaderea nivelului trigliceridelor, un tip de grasime care poate sa imbolnaveasca inima la o varsta frageda.

- Incearca sa consumi intre 5 si 9 portii de fructe si legume pe zi, acestea avand antioxidanti puternici, care ajuta inima. In niciun caz nu te feri de linte si fasole. Chiar si taratele pot fi folosite la pregatirea mancarurilor intr-un mod creativ.

- Daca iti este pofta de o gustare, alege intotdeauna nucile, semintele ori migdalele, acestea continand grasimi mononesaturate care iti ajuta inima.

- Alimentele precum cartofii, painea alba, zaharul, pastele, sunt adevarate bombe cu ceas pentru organism. Pentru a suplini necesitatea de carbohidrati a organismului, mai bine consuma orez brun si floricele. In plus, evita orice contine grasimi hidrogenate, respectiv margarina, prajiturile semi-preparate, chipsurile.

Integral pe ziare.com

Foto: actualitateairl.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii