ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-06-2015, ora 08:14

Cristian Adomnitei, liber, dar nu are voie sa se intoarca la Consiliul Judetean

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a scapat, cel putin pentru moment, de arestul la domiciliu. Acesta este, incepand de joi, cercetat sub control judiciar. La fel ca si in cazul lui Gheorghe Nichita, magistratii au decis ca nici Cristian Adomnitei nu-si poate relua atributiile.

Cristian Adomnitei a fost retinut de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Iasi la inceputul lunii mai, dupa ce in prealabil au fost facute perchezitii in mai multe birouri de la casa patrata, printre care si cel al presedintelui.

Anchetatorii spun ca seful Consiliului Judetean Iasi nu a luat masuri in privinta unei firme de publicitate, care primise bani pentru publicare de materiale promotionale. Contractul de 300.000 de lei nu a fost onorat in totalitate, sustin anchetatorii.

Mai precis, societatea nu a furnizat toate produsele pentru care a primit bani de la Consiliul Judetean si, astfel, institutia a fost prejudiciata cu suma de 211.000 de lei. Cristian Adomnitei a fost acuzat de fals si favorizarea faptuitorului.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  04.07.2017 01:34

wh0cd943412 seroquel bupropion hcl 100 mg methotrexate

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii