ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-12-2013, ora 09:35

Crima intr-un coafor din Iasi: O femeie a fost omorata de sot

Articol de Madalina Irimia

Sambata seara, un barbat in varsta de 41 de ani a intrat intr-un coafor aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit. Barbatul a fost dus la Spitalul "Sfantul Spiridon" in stare grava.

Femeia era cazata in Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice din oras, impreuna cu cei trei copii ai sai, dupa ce plecase de acasa din cauza comportamentului violent al barbatului.

Una dintre angajatele care se aflau in coafor la momentul atacului a declarat ca in salon mai erau doua cliente si ca totul s-a petrecut in cateva secunde.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Iasi, Anca Vajaiac, conflictul intre cei doi soti a avut loc intr-o anexa a coaforului, si nu in locul in care se aflau clientele si celelalte angajate ale salonului.

Barbatul fusese internat, in luna noiembrie, la Spitalul de Psihiatrie Socola.

La inceputul lunii noiembrie femeia a depus o plangere la Politie impotriva sotului, pentru lovire si alte violente. La scurt timp, femeia si-a retras plangerea, dupa ce s-a impacat cu sotul. In noaptea de 25 spre 26 decembrie, intre cei doi soti a avut loc un nou conflict, iar femeia a sunat la Politie si a depus o noua plangere, tot pentru lovire si alte violente. Ulterior, ea a fost dusa de politisti la un centru pentru protectia victimelor violentei domestice, impreuna cu cei trei copii ai sai

In 5 martie 2012, un barbat a deschis focul in incinta coaforului de la complexul Perla din Capitala, cu intentia de a o ucide pe sotia lui, care voia sa divorteze de el. Aceasta si casiera coaforului au fost ucise, iar sase persoane, angajati si clienti ai salonului, au fost ranite. Barbatul, agentul de politie Gheorghe Vladan, sofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a fost condamnat, in 12 februarie, de Tribunalul Bucuresti, la inchisoare pe viata.

Foto: spynews.ro

     
Tag-uri: crima, coafor, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii