A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720183634.9692.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copil hermafrodit, tratat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
25-02-2011, ora 10:09

Copil hermafrodit, tratat la Iasi

Articol de Catalin Raileanu

La Spitalul " Sfanta Maria" a fost adus pe lume un copil hermafrodit. Dupa o serie de teste s-a stabilit ca nou-nascutul este de sex feminin, desi are organe genitale pentru ambele sexe.

Copilul hermafrodit este tratat la Spitalul " Sfanta Maria" , unde este investigat acum de medici si va avea nevoie de tratament amplu si interventie chirurgicala. Pe certificatul de nastere a fost trecuta fetita, dupa acordul medicilor pediatri si obstreticieni. Bebelusul a fost nascut acum doua saptamani la maternitatea din Bacau si starea sa de sanatate este buna. " Copilul a fost supus mai multor investigatii. Testul genetic a stabilit ca sexul copilului este feminin. Asteptam rezultatele testelor hormonale pentru a avea un diagnostic clar. Ulterior se va stabili un tratament medicamentos, dupa care se va interveni chirurgical. COpilul nu mai are alte probleme de sanatate. De-a lungul anilor am mai avut astfel de cazuri" , a declarat dr. Catalina Ionescu, purtator de cuvant la Spitalul de Copii " Sfanta Maria" .

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  15.05.2017 17:49

wh0cd4324871 sildenafil citrate

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii