ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-06-2014, ora 16:48

Copil de un an, in stare grava dupa ce a fost lovit de o masina in parcarea unei pensiuni

Articol de Cristian Amariei

Un copil in varsta de un an si jumatate a ajuns in stare grava la spital, duminica, dupa ce a fost lovit de o masina in parcarea unei pensiuni din Vaslui, intr-un moment in care a fost scapat de sub supravegherea parintilor, iar soferul autoturismului efectua manevra de mers inapoi, scrie mediafax.ro.

Potrivit primelor informatii furnizate de politistii vasluieni, accidentul a avut loc in parcarea Pensiunii "Tosca" din zona de nord a municipiului Vaslui, dupa ce soferul unei masini l-a lovit pe baietel cu roata din stanga spate a autoturismului, la efectuarea manevrei de mers inapoi.

Accidentul s-a petrecut intr-un moment in care copilul a scapat de sub supravegherea parintilor, dupa ce a plecat de langa acestia spre un alt autoturism de unde se auzea muzica.

"Copilul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, aflat in apropierea locului unde a avut loc accidentul, cu un autoturism particular, medicii de la Unitatea Primiri Urgente diagnosticandu-l cu politraumatisme. Cadrele medicale au luat decizia transferului cu ambulanta la o clinica de specialitate din Iasi", a declarat managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui, Aurora Popa.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele soferului masinii, un barbat de 44 de ani din municipiul Vaslui, pentru vatamare corporala din culpa.

Parintii copilului sunt din judetul Cluj si fusesera cazati sambata noapte la pensiunea in a carei parcare a avut loc accidentul.

     
Tag-uri: copil, spital, Vaslui
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  13.05.2017 15:04

wh0cd8101737 Cialis Over The Counter

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii