A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664983.0463.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copiii sunt invitati sa-si sarbatoreasca ziua alaturi de salvatorii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-05-2013, ora 06:13

Copiii sunt invitati sa-si sarbatoreasca ziua alaturi de salvatorii ieseni

Articol de Madalina Irimia

Cu ocazia zilei de 1 Iunie - "Ziua Internationala a Copilului", Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi organizeaza “Ziua Portilor Deschise”, in perioada 31.05 - 01.06.2013, intre orele 09.00-16.00.

Copiii, dar si insotitorii acestora sunt asteptati la sediul Inspectoratului si al subunitatilor din Iasi, Pascani, Tirgu Frumos, unde vor avea posibilitatea sa asiste la prezentarea autospecialelor de interventie din dotarea inspectoratului, la simularea unei interventii de stingere a unui incendiu, la demonstratii de acordare a primului ajutor medical efectuate de catre paramedicii SMURD si la demonstratii privind modul de functionare al echipamentului de descarcerare.

In cadrul acestor activitati, cei mici vor invata mai multe lucruri despre misiunile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi si vor putea "incerca" echipamentele, castile de protectie si aparatul de respirat cu aer comprimat.

De asemenea, vizitatorii vor putea viziona filme si prezentari educative referitoare la masurile de prevenire, modalitatile de comportament in cazul producerii unor situatii de urgenta, ori limitarea efectelor acestor evenimente.

Pompierii ieseni ureaza “La Multi Ani!” tuturor copiilor din judetul Iasi si ii asteapta in numar cat mai mare pentru a sarbatori si a invata lucruri noi intr-un mod deosebit!

     
Tag-uri: copii, ISU, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii