A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831146.4531.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copii consumatori de droguri. La Spitalul de Pediatrie din Iasi au ajuns 11 copii care au consumat etnobotanice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-02-2015, ora 08:05

Copii consumatori de droguri. La Spitalul de Pediatrie din Iasi au ajuns 11 copii care au consumat etnobotanice

Articol de Cristian Amariei
Doi copii de 14 ani si 16 ani au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice. Copilul de 14 ani este plecat de acasa de aproximativ 7 luni si locuieste in scarile de bloc. Cazul sau a ajuns in atentia inspectorilor de la Protectia Copilului. si baiatul de 16 ani care a ajuns la spital intoxicat cu etnobotanice este un caz social, parintii lui fiind plecati la munca in strainatate.

Medicii trag un semnal de alarma si spun ca de la inceputul acestui an, 11 minori au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au consumat substante etnobotanice. Cei doi copii sunt acum in afara oricarui pericol.

Catalina Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Iasi: "pacientii au fost investigati biologic, toxicologic, au primit tratament de urgenta si sunt internati in sectia de Toxicologie pentru continuarea supravegherii clinice, biologice si bineinteles a examenului psihologic de specialitate. Cei doi copii nu mai prezinta la noi internari pentru consum de substante etnobotanice."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii