A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866500.2979.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Contractul privind modernizarea Aeroportului va fi semnat peste cateva zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2013, ora 11:54

Contractul privind modernizarea Aeroportului va fi semnat peste cateva zile

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean Iasi s-a intrunit miercuri intr-o noua sedinta. La finalul acesteia, Presedintele Cristian Adomnitei, a facut cateva declaratii cu privire la licitatia de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Iasi.

Am avut o noua sedinta a Consiliului Judetean si am avut numai vesti bune pentru ieseni. Cea mai buna veste din aceasta perioada este ca la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor au fost respinse cele doua contestatii de la licitatia privind modernizarea Aeroportului. S-a dovedit in totalitate faptul ca membrii comisiei de licitatie au avut dreptate. Contractul de proiectare si executie a noii piste va fi semnat peste cateva zile. Asteptam ca partenerii germani, de la Max Boegl, sa isi puna in program vizita la Iasi pentru a semna contractul”, a declarat Cristian Adomnitei.

O alta afirmatie se refera la procesele pe care Consiliul Judetean le-a avut de la venirea sa la conducerea institutiei.

Am aproape un an de cand sunt Presedinte al Consiliului Judetean Iasi. De atunci si pana astazi la Consiliu nu s-a mai pierdut niciun proces, atat in instantele judecatoresti, cat si la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. La absolut toate procedurile de licitatie care au fost blocate, mai ales la cele de la Sistemul de Management Integrat al Deseurilor, procesul cu Euroconstruct pentru DJ282 Iasi - Botosani, contestatiile de la licitatia pentru modernizarea Aeroportului, precum si procesele aferente exproprierilor de la Aeroport, Consiliul Judetean a castigat. S-a dovedit ca a fost extrem de judicios modul in care ne-am aparat, modul in care ne-am selectat aparatorii, fie ca a fost vorba de Directia Juridica a Consiliului, fie ca a fost vorba de avocati specializati pe spetele respective, si am salvat foarte multi bani pentru Iasi. De exemplu in cauza exproprierilor, platind avocatilor aproximativ 2.000 de euro, am putut sa intoarcem rezultatele nefavorabile de la Curtile de Apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie si am salvat astfel bugetului Judetului Iasi aproximativ 4,5 milioane de euro”, a mai declarat Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

     
Tag-uri: CJ, Iasi, aeroport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii