A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816465.5466.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Contrabandisti de tigari prinsi de politistii de frontiera cu coletele in spate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2015, ora 11:39

Contrabandisti de tigari prinsi de politistii de frontiera cu coletele in spate

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera botosaneni au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari, in urma careia au identificat doi cetateni romani care transportau in spate, de la malul raului Prut, 2.000 pachete de tigari de contrabanda, pe care le trecusera peste apa cu ajutorul unei lansete.

Pe 23 septembrie, pentru valorificarea unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti - ITPF Iasi au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu produse accizabile.

In jurul orei 10.30, politistii de frontiera au observat doua persoane de sex masculin care se deplasau dinspre malul raului Prut catre localitatea de frontiera Bobulesti, transportand in spate patru colete voluminoase. Imediat, s-a procedat la somarea prin voce a persoanelor in cauza care nu s-au supus somatiilor fapt pentru care lucratorii nostri au executat un foc de arma in plan vertical fara a se inregistra victime sau pagube materiale.

In urma actiunii au fost retinute cele doua persoane care au fost identificate ca fiind cetatenii romani Vasile C. si Andrei C., cu varste de 20 respectiv 46 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Botosani, care au declarat ca s-au deplasat la malul raului Prut si au preluat cele patru colete cu tigari tragandu-le cu ajutorul unei lansete si a unei funii de nylon.

In cele patru colete au fost depistate 40.000 de tigarete marca Ritm, cu timbru de acciza R. Moldova, in valoare de 17.856 lei.

Politistii de frontiera au intocmit barbatilor lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera din R. Moldova, in vederea stabilirii intregii arii infractionale si depistarii tuturor persoanelor implicate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii