A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664444.1757.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Contrabandist de tigari, prins de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2013, ora 12:50

Contrabandist de tigari, prins de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia

Pe 28 noiembrie, politistii din cadrul I.P.J. Iasi, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat suspectat de comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari.

Astfel, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, in colaborare cu luptatorii S.A.S. si cu sprijinul S.O.S. Iasi, in cadrul cercetarilor derulate intr-un dosar penal, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta lui B. Dan, din mun. Iasi, suspectat de comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari. Cu aceasta ocazie a fost identificata cantitatea de 22.960 tigarete de provenienta Republica Moldova si Ucraina . Tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii. Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului este de 11.892 lei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda cu tagari. Fata de B. Dan a fost luata masura retinerii pentru 24 ore , urmand ca la data de 29.11.2012, sa fie prezentat Parchetului de pe linga Tribunalul Iasi, cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua in vederea recuperarii prejudiciului si documentarii intregii activitati infractionale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: contrabanda, tigari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii