A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720208004.6751.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Constantin Simirad si-a depus candidatura pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
30-04-2012, ora 11:30

Constantin Simirad si-a depus candidatura pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Iasi (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Duminica, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad si-a depus candidatura la sefia CJ.

" Mi-am depus candidatura impreuna cu 40 de consilieri judeteni. Asteptam acum ca dupa focul care va izbucni in timpul campaniei electorale, electoratul sa decida. Nu voi face o campanie electorala bazata pe denigrarea adversarilor. Voi incerca sa fiu constructiv, sa arat ce am facut pana acum si ce sunt capabil sa fac de acum incolo", a declarat actualul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad.

In perioada 1992-2003, Constantin Simirad a ocupat functia de primar candidand din partea Aliantei Civice, respectiv, Partidul Moldovenilor. La data de 28 noiembrie 2003, Simirad a fost numit prin decret prezidential in functia de Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar la Ambasada Romaniei din Cuba. A detinut aceasta functie pana in decembrie 2006, cand si-a inaintat demisia si a revenit in Romania.

Pe 28 martie 2008, Comitetul Executiv al PSD Iasi l-a desemnat pe Constantin Simirad drept candidat la conducerea Consiliului Judetean Iasi. In urma alegerilor locale din 1 iunie 2008, Constantin Simirad a fost ales in functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, obtinand 36,50% din totalul voturilor valid exprimate.

A fost exclus din PSD in septembrie 2009, dupa ce a declarat ca-l va sustine in campania pentru alegerile prezidentiale pe presedintele Traian Basescu si s-a alaturat lui Gheorghe Flutur, lider PDL, pentru a se ocupa de campania electorala din Moldova.

Pana acum la sefia Consiliului Judetean si-au mai depus candidaturile: deputatul PNL Cristian Adomnitei (USL), Petru Boboc (Partidul Popular) si Petru Putina (Partidul Socialist Roman).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii