A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720215947.0849.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Constantin Simirad a anuntat ca se va retrage din politica(VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
11-06-2012, ora 13:41

Constantin Simirad a anuntat ca se va retrage din politica(VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad, a anuntat ca vrea sa se retraga de pe scena politica ieseana.

Mai mult, acesta se declara multumit de faptul ca nu a obtinut un scor bun la alegerile locale organizate in acest an. Presedintele Consiliului Judetean sustine ca nu mai poate conduce institutia avand in subordine un consiliu majoritar USL.

In campania aceasta electorala nu am facut eforturi mari sa castig deoarece imi era groaza sa fiu din nou presedintele unui consiliu majoritar USL . In ultimii patru ani de zile consilierii judeteni ai USL au impiedicat realizarea unor investitii majore. Prin urmare, nu doream sa castig un mandat si sa conduc un consiliu total ostil.

As fi fost cuprins de groaza in cazul unei victorii. Din pacate cel nefericit nu voi fi eu in viitor ci vor fi iesenii pentru ca va fi o putere discretionara, o putere dictatoriala”, a declarat Constantin Simirad.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
dan,  12.06.2012 23:47

un timp pierdut.....4 ani pierduti degeaba .....intre 2009 si 2012 din punctul de vedere al consiliului judetean se puteau face mult mai multe lucruri pt judetul iasi........dar asa e cand este ales omul nepotrivit la.........sefia c.j

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii