ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-04-2012, ora 17:48

Constantin Simirad: Lucrarile la DJ Iasi-Vaslui si DJ Iasi-Botosani vor fi finalizate la termen (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi a anuntat ca lucrarile la drumurile Iasi - Botosani si Iasi - Vaslui vor fi finalizate in termenul stabilit in contract.

In cazul drumului judetean Iasi-Vaslui, valoarea contractului este de 38,9 milioane de lei, urmand a fi reabilitati 37,5 km din care 8,5 sunt in judetul Vaslui. Pana in acest moment s-au executat plombari pe o lungime de 20 km, s-a turnat un strat de binder pe o portiune de 2,5 km si s-au executat lucrari la podete.

Lucrarile le drumul judetean Iasi -Botosani au fost efectuate in proportie de 15%. Potrivit presedintelui CJ, in Vladeni a fost turnat un strat de asfalt, iar la Tiganasi a fost pus un strat de piatra. Valoarea contractului este de 46,7 milioane lei.

Drumul judetean Iasi-Botosani va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an si Iasi- Vaslui pana in primavara anului viitor. Cei de la Vaslui au anuntat ca vor sa termine in termen record si dupa cum se misca se pare ca vor realiza acest lucru”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii