A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817145.0138.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Local Iasi, intrunit in sedinta extraordinara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2015, ora 12:03

Consiliul Local Iasi, intrunit in sedinta extraordinara

Articol de Madalina Irimia
Consilierii locali s-au intrunit vineri, 15 mai, intr-o sedinta extraordinara a carei ordine de zi a cuprins sase proiecte de hotarari. Unul dintre acestea, cel privind aprobarea Organigramei aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Iasi, a fost retras din dezbatere, neprimind avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

De asemenea, proiectul de hotarare privind infiintarea Comisiei speciale de analiza si verificare a activitatii Politiei Locale Iasi a fost respins de catre plen, urmand ca in comisiile de specialitate sa se analizeze modalitatea de elaborare a unui nou proiect de hotarare pe aceasta tema.

Pe de alta parte, organizarea editiei din acest an a Festivalului International al Educatiei (FIE) a primit unda verde din partea alesilor locali. Consiliul a mai aprobat proiectul de hotarare privind modificarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Iasi privind aprobarea D.A.L.I. – ului, a noilor valori ale indicatorilor tehnico – economici si a bugetului aferent proiectului „Modernizarea legaturii rutiere Centrul Intermodal de Transport – Gara Iasi”, infiintarea structurii de economie sociala Hecuba Catering SRL de catre Fundatia Hecuba, precum si proiectul de hotarare privind desemnarea persoanelor imputernicite sa reprezinte interesele Municipiului Iasi in cadrul AGA de la SC Citadin SA, la care Municipiul Iasi este unic actionar.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii