A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727564998.7729.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean verifica transportatorii de persoane din judet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2013, ora 13:39

Consiliul Judetean verifica transportatorii de persoane din judet

Articol de Cristian Amariei

Miercuri, 13 martie, reprezentantii CJ impreuna cu alte autoritatile abilitate au initiat verificarile transportatorilor din judetul Iasi. Prima verificare a inceput in Municipiul Pascani, unde au fost controlate trei autogari: S.C. CEAU AMICO SRL Pascani, S.C. SPRINTER AGM Pasani si S.C. INTERTRANSCOM Pascani si 3 firme care efectueaza transport public in zona: S.C. AUTOTRANS GAM SRL Pascani, S.C. SPINTER AGM Siretel si S.C. MARIUS UNIVERSAL SRL Pascani.

La actiune au participat Vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi Victor CHIRILA, Coordonatorul Compartimentului Autoritatea Judeteana de Transport Public Dumitru CALANCE si inspectori ai Inspectoratului Teritorial Nr.3, condusi de Inspectorul Sef Teritorial Florin HOPSA din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier.

Verificarile au fost demarate in urma numeroaselor reclamatii si sesizari facute de catre cetateni la Consiliul Judetean Iasi, cu privire la situatia precara in care se desfasoara transportul public de persoane in judet.

ISCTR a intocmit doua procese-verbale de constatare a deficientelor si o notificare unei societati care desfasoara activitati conexe transportului rutier (autogara) pentru remedierea deficientelor. Masurile au fost luate conform HOTARARII nr. 69 din 1 februarie 2012.

,,Vom continua seria de controale inopinate atat la firmele de transport cat si la autogarile din judetul Iasi pentru a ne asigura ca sunt respectate toate standardele impuse de lege. Transportul public din judet trebuie sa se desfasoare si se va desfasura in mod civilizat, european, respectandu-se atat regulile impuse prin caietul de sarcini aferent licentelor de traseu cat si drepturile pasagerilor care platesc bilete de calatorie” a declarat Victor CHIRILA.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii