A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727692738.7388.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean va solicita modificarea Proiectului de amenajare turistica a raului Bahlui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-11-2012, ora 17:14

Consiliul Judetean va solicita modificarea Proiectului de amenajare turistica a raului Bahlui

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean va solicita modificarea proiectului de amenajare turistica a raului Bahlui. In acest sens, conducerea Consiliului Judetean a efectuat o vizita de lucru la Ministerului Mediului.

Luni am avut o intalnire la Ministerul Mediului din cauza unor probleme ivite la Proiectul de amenajare turistica a raului Bahlui. Este un proiect aflat in lista aprobata de catre Ministerul Dezvoltarii, adica va avea finantare guvernamentala. Suntem in situatia in care ar fi fost momentul din punct de vedere tehnologic sa realizam stavilarul care creeaza posibilitatea de a avea apa la un nivel suficient pentru a desfasura activitatile de agrement anuntate. Am luat legatura cu reprezentantii Ministerului Mediului cerandu-le sprijinul pentru a putea efectua acest lucru acum, cat Bahluiul este deviat. Astfel se va putea lucra in albie. Protocolul incheiat in 2010, intre Consiliul Judetean si cele doua ministere, nu acopera din punct de vedere juridic situatia proiectului de agrement si nu poate fi baza pentru a putea construi ce ne dorim. La initiativa noastra, ca beneficiari, si avand cooperarea reprezentantilor Apelor Romane, vom propune modificarile tehnice si legislative necesare”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean.

Protocolul „Parteneriat pentru Bahlui”, prin care se stabilea integrarea activitatii de turism in proiectul initial, a fost semnat pe 17 martie 2010, intre Ministerul Mediului si Padurilor, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Consiliul Judetean Iasi. Studiul de fezabilitate a fost realizat in 2011. Proiectul de amenajare a albiei raului Bahlui are o valoare estimata de 271 milioane de lei.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: modernizare, Bahlui, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii