A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584023.5253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean va solicita finantare europeana pentru Proiectul „Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa in zona Iasi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-02-2013, ora 05:39

Consiliul Judetean va solicita finantare europeana pentru Proiectul „Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa in zona Iasi”

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean va receptiona luna aceasta documentatia tehnico-economica pentru Proiectul „Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa in zona Iasi”. SC Transproiect 2001 SA Bucuresti, firma care a castigat licitatia privind serviciile de proiectare, are ca data limita de predare ziua de 14 februarie.

In cursul lunii martie, impreuna cu reprezentantii Companiei Nationale de Cai Ferate, care este lider de proiect, vom depune cererea de finantare pe Programul Operational Sectorial – Transporturi. Finantarea Uniunii Europene va fi asigurata prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 15 milioane de euro”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean.

Realizarea proiectului va cuprinde executarea lucrarilor de infrastructura de cale ferata si triaj pentru Centrul Intermodal, retelele rutiere si parcarile necesare, inclusiv racordarile la magistrala de cale ferata, la drumul judetean, platforma intermodala, racordarea la retelele de utilitati din zona si realizarea retelelor proprii de utilitati ale Centrului.

Foto: infois.ro

     
Tag-uri: CJ, Iasi, finantare, proiect
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii