A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834713.1904.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean va participa la Targul de Turism de la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-03-2013, ora 13:24

Consiliul Judetean va participa la Targul de Turism de la Palas

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean este singura autoritate locala care va participa la prima editie a Targului de Turism de la Palas. Evenimentul este organizat de Palas Mall, in Atrium, in perioada 22-24 martie. Deschiderea oficiala a standului Judetului Iasi va avea loc vineri, 22 martie, la ora 12.00.

Ne bucuram ca participam la acest important targ. Am dorit ca toti iesenii sa poata vedea cel mai apreciat stand al unei autoritati locale prezente la Targul de Turism al Romaniei, cel mai important targ de profil din tara. Atat la targul de la Romexpo, cat si la acest targ, o importanta deosebita o are prezentarea ofertei Aeroportului Iasi, mai ales promovarea celor trei noi curse care vor fi operate incepand din luna aprilie. Iasul are un insemnat potential turistic si astfel de actiuni aduc aduce beneficii comunitatii noastre”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

La standul Judetului Iasi vor fi prezentate si ofertele turistice a patru comune iesene (Aroneanu, Cotnari, Miroslava si Tatarusi). Pe langa agentiile de turism, la Targul de la Palas va avea un stand si Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane.

Foto: arhivafoto.ro

     
Tag-uri: targ, turism, Iasi, Palas, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii