A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833421.5284.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean va organiza cel mai important eveniment de promovare a Judetului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2013, ora 17:03

Consiliul Judetean va organiza cel mai important eveniment de promovare a Judetului Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 26 martie, la Bucuresti, la Hotel Marriott, Consiliul Judetean Iasi va organiza cel mai important eveniment de promovare a Judetului Iasi. La evenimentul intitulat ,,Ambasadorii Iasului” au fost invitati reprezentanti ai Ambasadelor din Romania, ministrii din Guvern, parlamentarii ieseni, presedintii comisiilor parlamentare, precum si conducerile companiilor multinationale prezente in Romania.

,,Prezentarea proiectelor Iasului va avea loc in compania si gazduirea mea si a domnului primar Nichita. Vom prezenta ambasadorilor, sefilor de sectii comerciale, reprezentantii intregului spectru de business si bancar, directorilor generali de companii multinationale, companiilor de consultanta, celor patru mari companii de audit prezente la Bucuresti, toate proiectele si avantajele pe care le poate avea orice investitor care vrea sa creeze un business nou, o fabrica noua sau un serviciu nou la Iasi. Este o alta stradanie a noastra, dificil de organizat, dar sper cu o valoare adaugata mare, prin care sa punem Iasul pe harta investitiilor in Romania”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Oameni si Companii.

     
Tag-uri: CJ, promovare, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii