A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719990127.9393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean va organiza Spectacolul „Trecut-au anii...” (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2013, ora 15:53

Consiliul Judetean va organiza Spectacolul „Trecut-au anii...” (VIDEO)

Articol de Diana Dumitriu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei a anuntat ca la sfarsitul acestei saptamani va organiza spectacolul ”Trecut-au anii”, eveniment cultural care va inchide “Saptamana Mihai Eminescu”. La eveniment vor fi prezenti actorul Ion Caramitru si poetul Nicolae Prelipceanu, castigatorul Premiului National de Poezie “Mihai Eminescu”.

"Saptamana aceasta sarbatorim "Saptamana Mihai Eminescu”. Duminica, de la ora 19.00, Consiliul Judertean organizeaza un recitat de versuri din opera poetului. Vom avea doi invitati, pe actorul Ion Caramitru, Directorul Teatrului National din Bucuresti, care va recita selectii din poeziile eminesciene, si poetul Nicolae Prelipceanu. Recitalurile de versuri vor fi acompaniate de corul Filarmonicii Moldova, condus de maestrul Doru Morariu", a spus Cristian Adomnitei.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi asteapta ca la acest eveniment, care va dura aproximativ doua ore, sa participe un numar cat mai mare de ieseni, mai ales ca intrarea este libera.

Pentru aceasta manifestare Consiliul Judetean a alocat 20.000 de lei, din care 4000 lei reprezinta onorariile celor doi artisti.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii