A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720106183.1404.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean lanseaza oficial Proiectul Transagropolis, primul Parc Agroindustrial al Judetului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-11-2012, ora 15:36

Consiliul Judetean lanseaza oficial Proiectul Transagropolis, primul Parc Agroindustrial al Judetului Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Luni, 26 noiembrie, incepand cu ora 9.30, in Sala de Conferinte “Mihai Eminescu” a Hotelului Best Western Astoria, va avea loc lansarea oficiala a proiectului TRANSAGROPOLIS TRANSFRONTIER AGRIBUSINESS SUPPORT, Parcul Agroindustrial al Judetului Iasi. Lansarea va fi urmata de o conferinta de presa si de primul workshop (26-28 noiembrie) din proiect organizat sub titlul: „Parteneriat Transfrontalier pentru Dezvoltarea Afacerilor din Agricultura” - „Crossborder Partnership Framework for Agribusiness Support”.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Consiliului Judetean Iasi, Consiliului Local Letcani, Directiei pentru Agricultura a Judetului Iasi, Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, ai mai multor primarii din Judetele Iasi si Botosani, precum si producatori agricoli si societati din domeniu din aceste doua judete. Totodata, Raioanele Falesti si Ungheni din Republica Moldova si Regiunea Vinnitsa din Ucraina, partenere in proiect, vor fi prezente prin importanti reprezentanti ai administratiei publice locale si ai mediului de afaceri din domeniul agricol. „Transagropolis este un proiect la care tin si care sper sa se dezvolte cat mai mult. Desi luni vom lansa in mod oficial proiectul, din 15 mai, data semnarii contractului,si pana in prezent au fost facuti mai multi pasi importanti. In prezent suntem la etapa evaluarii ofertelor pentru realizarea studiului de fezabilitate, urmand ca in primavara sa lansam licitatia pentru realizarea proiectului tehnic si pentru executia lucrarilor. Speram sa nu avem contestatii la licitatii si sa incepem lucrarile in a doua jumatate a anului viitor”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean.

Proiectul TRANSAGROPOLIS TRANSFRONTIER AGRIBUSINESS SUPPORT este finantat prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 si are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de marketing agricol in scopul imbunatatirii performantelor economiei din zona transfrontaliera. Valoarea proiectului este de 4.313.344,19 euro. Valoarea grantului acordat de Uniunea Europeana este de 2.783.401,01 euro, iar cofinantarea Consiliului Judetean Iasi este de 1.529.943,18 euro.

Foto: infois.ro

     
Tag-uri: CJ, proiect, lansare, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii