A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720192004.5179.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean a transferat fondurile primite de la Guvern catre primarii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-11-2012, ora 17:55

Consiliul Judetean a transferat fondurile primite de la Guvern catre primarii

Articol de Alexandra Stefanescu

Consilierii judeteni au participat astazi la o noua sedinta a Consiliului Judetean in teritoriu. Evenimentul a avut loc in comuna Raducaneni, sedinta de astazi fiind una extraordinara. Principalul proiect de pe ordinea de zi a fost cel privind transferul celor aproximativ 7 milioane de lei, bani primiti de la Guvern prin Ordonanta de Urgenta 61/2012 pentru plata arieratelor primariilor din Judetul Iasi.

Ma bucura faptul ca vor ajunge fonduri catre comunele iesene pentru ca stiu ce mare nevoie au de ele. Totodata, nu pot sa nu-mi exprim tristetea pentru faptul ca spiritul in care a fost aprobata aceasta Ordonanta nu a respectat proiectul initial, de pe siteul Ministerului Finantelor. Avem 14 primarii care au conturile blocate si cu siguranta ar fi avut nevoie de acesti bani. Din totalul de 7 milioane de lei, 4,3 milioane de lei au fost alocati catre Primaria Iasi si doar 2,7 milioane sunt destinate sa acopere arieratele acumulate de celelalte primarii. Este o suma mica fata de sperantele si nevoile reale ale comunitatilor locale. In plus, Judetul Iasul a fost omis si in ceea ce priveste alocarea de fonduri prin intermediul Hotararii de Guvern 577/1997, adica bani pentru asfaltarea drumurilor comunale si judetene. Sper ca in viitorul apropiat situatia sa fie remediata, in special prin Legea Bugetului de Stat pentru anul 2013”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean.

Suma totala a arieratelor tuturor celor 98 de unitati administrativ-teritoriale din Judetul Iasi este de aproximativ 48 milioane de lei.

Foto:infois.ro

     
Tag-uri: CJ, fonduri, Guvern, primarii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii