ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-11-2012, ora 16:28

Consiliul Judetean a demarat licitatiile pentru ambulatoriile de specialitate finantate din fonduri europene

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean a demarat licitatiile in vederea achizitiei serviciilor de proiectare pentru cele trei ambulatorii finantate din fonduri europene. Consiliul Judetean a obtinut finantarea lucrarilor la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” Iasi si Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Consiliul Judetean a obtinut o finantare europeana de aproximativ 6 milioane de euro. Organizarea acestor licitatii si intocmirea proiectelor tehnice sunt ultimul pas inaintea semnarii contractelor de finantare. Pana la sfarsitul lunii februarie vom depune proiectele tehnice ale celor trei ambulatorii si, ulterior, vom semna contractele. Toate ambulatoriile vor fi reabilitate si modernizate. Durata de implementare a acestor proiecte este de maxim 28 de luni”, a declarat Cristian Adomnitei.

Valoarea totala a celor trei licitatii este de aproximativ 700.000 de lei, fara TVA. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 7,8, respectiv 9 noiembrie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii