A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728240018.1837.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean a demarat licitatia pentru modernizarea Aeroportului Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-10-2012, ora 16:55

Consiliul Judetean a demarat licitatia pentru modernizarea Aeroportului Iasi (VIDEO)

Articol de Diana Dumitriu

Consiliul Judetean a demarat licitatia pentru prima etapa a proiectului de dezvoltare si modernizare a Aeroportului. Anuntul a fost facut de presedintele institutiei, Cristian Adomnitei, in cadrul unei conferinte de presa la care a fost prezent si Marius Bodea, directorul R.A Aeroportul Iasi.

Modernizarea Aeroportului Iasi nu mai este doar un vis pentru ieseni. Prioritatea mea este sa rezolv odata pentru totdeauna aceasta problema a judetului. Absenta unui Aeroport modern ne condamna la stagnare si face imposibila dezvoltarea judetului nostru pe fundamente sanatoase”, a declarat Cristian Adomnitei.

Seful CJ a anuntat ca au fost obtinute toate avizele necesare primei etape a proiectului si ca anuntul de licitatie este pe SEAP, portalul electronic pentru licitatiile publice, precum si pe Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Dupa toate demersurile pe care le-am intreprins impreuna cu Marius Bodea, Iasul va avea o aerogara modernizata. Astazi apare pe Jurnalul European si pe SEAP caietul de sarcini, documentatia acestuia fiind realizata de catre echipa Directiei de Proiecte si Dezvoltare Durabila din cadrul Consiliului Judetean. Vorbim de o lucrare in valoarea de aproximativ 50 milioane de euro care presupune construirea noii piste pentru decolare-aterizare in lungime de 2400 metri, instalatia de balizaj aferenta acesteia, un sistem de canalizare pentru ape pluviale, precum si toate celelalte lucrari care fac ca pista sa devina operationala”, a mai declarat Cristian Adomnitei.

Prezent la conferinta de presa, directorul Aeroportului, Marius Bodea a declarat ca termenul limita pentru depunerea dosarelor pentru licitatiile publice este data de 23 noiembrie, urmand ca din luna decembrie a acestui an sa poata incepe lucrarile de proiectare.

Valoarea estimata a licitatiei este de 157.656.755 lei, fara TVA, din care 152.431.572 lei, fara TVA, reprezinta valoarea estimata a lucrarilor, iar restul sumei serviciile de proiectare. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 23 noiembrie, ora 10.00, deschiderea acestora urmand a avea loc doua ore mai tarziu.

     
Tag-uri: aeroport, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii