A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865637.6213.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi va organiza o serie de evenimente dedicate Zilei de 9 mai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-05-2013, ora 17:32

Consiliul Judetean Iasi va organiza o serie de evenimente dedicate Zilei de 9 mai

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean Iasi, Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania, Ambasada Federatiei Ruse in Romania, Agentia „Rossotrudnicestvo” in Romania si Primaria Targu Frumos vor organiza joi, 9 mai 2013, o serie de evenimente dedicate sarbatoririi Zilei Victoriei – incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Evenimentele vor avea loc in Iasi si Targu Frumos.

In ziua de 9 mai gandul meu se indreapta spre toti eroii cunoscuti si necunoscuti care au facut sacrificii supreme pentru a sfarsi cel de-al doilea razboi mondial, purtati fiind pe teatrele de operatiuni de la Volga pana in muntii Tatra. In aceasta zi se cuvin recunoasterea si cinstirea meritelor veteranilor de razboi cu atat mai mult cu cat suntem ultima generatie care inca mai are contact direct cu acestia. In clipele grele ca cele prin care natiunea noastra trece acum, cand suntem cuprinsi de indoiala si macinati de incertitudini, evocarea faptelor din trecut care au dat expresia curajului si demnitatii pot servi ca antidot si totodata ca o cale de a iesi din intuneric, catre lumina”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Programul manifestarilor va incepe la ora 10.00, cu depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor din al Doilea Razboi Mondial, si va continua la ora 14.00, la sediul Comunitatii Rusilor Lipoveni din Targu Frumos, cu o masa rotunda pe tema „Importanta istorica a zilei de 9 mai pe plan national si international”.

Foto: infois.ro

     
Tag-uri: CJ, Iasi, manifestari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii