A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815817.0029.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi va contracta un credit pentru reabilitarea drumurilor judetene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-06-2014, ora 18:47

Consiliul Judetean Iasi va contracta un credit pentru reabilitarea drumurilor judetene

Articol de Cristian Amariei

Consiliul Judetean Iasi a adoptat un proiect de hotarare privind initierea procedurilor in vederea contractarii un credit destinat reabilitarii si modernizarii retelei de drumuri judetene. Decizia a fost luata astazi, in sedinta ordinara a lunii iunie.

Asteptam de la Comisia Europeana returnarea banilor pe care Iasul ii cheltuieste din banii sai la Aeroport, adica aproximativ 25 milioane de euro. Alaturi de creditul aprobat, care va avea o valoare de circa 22 milioane de euro, putem ajunge la o suma de 47 milioane de euro, bani cu care sa putem acoperi cea mai mare parte a lucrarilor prevazute in Masterplanul de drumuri pe care Consiliul Judetean l-a aprobat la inceputul anului. Astazi e momentul de start. Vom initia procedurile cu organismele financiare internationale care ne pot acorda finantare. Cred ca in circa un an putem avea succes in privinta demararii acestui proiect. Responsabilul pentru acest proiect este dl. Vicepresedinte Victorel LUPU, care are o experienta bogata pe partea financiara”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Domnia sa si-a exprimat speranta ca Masterplanul drumurilor judetene si comunale, cel mai important document in acest domeniu, sa nu sufere nicio modificare din partea noii majoritati politice create in Consiliul Judetean.

Acum 6 luni, in cadrul Consiliului Judetean, alaturi de toti primarii, parlamentarii si consilierii judeteni, am identificat si votat o lista a prioritatilor pentru drumurile judetene din Iasi. Sper ca acea lista, care reprezinta adevaratele nevoi ale comunitatilor si e lipsita de ingerinte politice, sa nu fie maltratata de noua majoritate politica din Consiliul Judetean orchestrata de PSD. As vrea se abtina de la un abuz politic. Masterplanul nu prevede lucrari pentru toata reteaua de 1.035 de kilometri de drum judetean, cat are Judetul Iasi, pentru ca o parte au fost deja reabilitate, iar pe alte drumuri nu se circula. Fiecare primarie insa are parte de lucrari prinse in acest Masterplan de drumuri, astfel incat toata reteaua de drumuri care reflecta nevoia reala a judetului sa poata fi reparata din acesti bani”, a mai afirmat Adomnitei.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: drum, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  30.05.2017 17:53

wh0cd551946 cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii