A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866165.1231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi este printre primele din tara care organizeaza licitatia de furnizare a merelor pentru elevi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-12-2012, ora 17:18

Consiliul Judetean Iasi este printre primele din tara care organizeaza licitatia de furnizare a merelor pentru elevi

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean a demarat licitatia privind furnizarea si distributia merelor pentru elevii din Judetul Iasi in anul scolar 2012 – 2013. Valoarea totala estimata a licitatiei este de 1.731.624,17 lei, fara TVA.

Suntem printre primele judete din tara care organizeaza aceasta licitatie. Anuntul va fi publicat si in Jurnalul European al Uniunii Europene. In tot judetul Iasi vom avea aproape 80.000 de beneficiari, adica elevi din clasele I – VIII si clasele pregatitoare. Maximul de mere distribuite va fi de circa 5,8 milioane. Fiecare mar va avea o greutate minima de 100 de grame. Sper ca licitatia sa fie adjudecata cat mai repede pentru a putea oferi copiilor fructe cat mai multe zile”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Data limita de depunere a ofertelor este 4 februarie, ora 9.00, deschiderea acestora urmand a avea loc doua ore mai tarziu. Hotararea de Guvern 1154/2012, cea care stabileste toate detaliile licitatiei si care era necesara organizarii acesteia, a fost publicata in Monitorul Oficial pe data de 3 decembrie, in acest interval fiind realizat caietul de sarcini al licitatiei.

Foto: lideruldeopinie.ro

     
Tag-uri: mere, elevi, scoala, CJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii