ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-12-2013, ora 14:33

Consiliul Judetean Iasi a organizat ultima sedinta ordinara din anul 2013 (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi a avut loc ultima sedinta ordinara din acest an a Consiliului Judetean Iasi. Evenimentul a debutat cu premierea de catre Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, a membrilor Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al Comunei Lespezi pentru ocuparea locului II pe tara la concursului profesional al Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta. Fiecare din cei 12 membri ai Serviciului a primit cate o diploma si suma de 300 de lei.

Cel mai important proiect dezbatut astazi a vizat aprobarea unui credit pe care Consiliul Judetean il va angaja pentru cofinantarea proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Iasi”.

Creditul va avea o valoare de 7,5 milioane de euro si probabil il vom contracta de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. O alta decizie importanta a fost cea de a prelungi Targul de Craciun si dupa ziua de 22 decembrie. Comerciantii vor ramane la Targ pana aproape de Sarbatoarea Botezului Domnului”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

     
Tag-uri: sedinta, CJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii