A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720270387.4807.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi a fost premiat de Revista Romana de Administratie Publica Locala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2013, ora 18:02

Consiliul Judetean Iasi a fost premiat de Revista Romana de Administratie Publica Locala

Articol de Alexandra Stefanescu

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc Gala Concursului National de Proiecte din Administratia Publica Locala „Cele bune sa se-adune!” – editia 2013. Evenimentul, care a avut loc la Brasov, a fost organizat de Revista Romana de Administratie Publica Locala (www.rrAPL.ro) si a atras reprezentanti ai administratiei publice locale din intreaga tara.

Consiliul Judetean Iasi a castigat premiile pentru cel mai bun proiect la Sectiunile „Sanatate”, respectiv „Servicii Sociale”. Primul proiect, pentru care Consiliul Judetean a atras fonduri europene, a vizat reabilitarea ambulatoriului sectiei exterioare a Spitalului Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” (fostul Spital Clinic de Urgente „Sf. Ioan”) si a avut o valoare de circa 2 milioane lei. Cel de-al doilea proiect premiat a fost cel privind reabilitarea, extinderea si echiparea Centrului social-educativ pentru persoane cu dizabilitati (Galata). Valoarea totala a proiectului a fost de 2,3 milioane lei, din care 1,4 milioane lei au fost fonduri nerambursabile.

In cadrul aceluiasi eveniment Judetul Iasi a primit un premiu si pentru proiectul „Imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta in conditii de iarna”, desfasurat de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) Euronest. Proiectul, finantat prin fonduri europene, a avut o valoare de 21 milioane lei si a constat in achizitionarea a 24 de autofreze de zapada multifunctionale si 6 autospeciale cu senile. „Aceste premii confirma efortul continuu depus de angajatii Consiliului Judetean Iasi. Distinctiile oferite de Revista Romana de Administratie Publica Locala ne bucura si ne obliga sa continuam pe aceeasi linie. Ne propunem ca proiectele aflate in implementare sa fie incheiate cu succes si, pentru urmatorul exercitiu financiar al Uniunii Europene, 2014-2020, sa depunem proiecte pe cat mai multe linii de finantare unde Consiliul Judetean este eligibil”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Delegatia Consiliului Judetean Iasi a fost condusa de Lacramioara Vernica, Secretarul Judetului, si de Alina Popa, Directorul executiv al ADI Euronest.

Aflata la cea de-a doua editie, competitia este organizata de Revista Romana de Administratie Publica Locala, publicatie care si-a asumat inca de la inceput misiunea de a contribui la recunoasterea serviciului public prin promovarea reusitelor din domeniul administratiei publice, in special cea locala, si prin incurajarea excelentei. Competitia initiata in anul 2012 reprezinta un demers de evaluare si recunoastere a oportunitatii, utilitatii si eficientei proiectelor promovate si implementate de autoritatile administratiei publice locale. Acestea isi pot inscrie proiecte din treisprezece domenii si au ocazia de a-si prezenta reusitele in cadrul unor sesiuni de prezentare a proiectelor.

Cele cateva sute de proiecte inscrise in editia 2013 a competitiei au fost prezentate in paginile si pe site-ul Revistei Romane de Administratie Publica Locala, devenind cunoscute la nivel national. Premiile au fost decernate pe domenii, pentru fiecare regiune de dezvoltare in parte, si la nivel national.

     
Tag-uri: CJ, Iasi, gala, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii