A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865953.387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi a depus cinci noi proiecte in vederea obtinerii de fonduri europene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-06-2013, ora 17:20

Consiliul Judetean Iasi a depus cinci noi proiecte in vederea obtinerii de fonduri europene

Articol de Alexandra Stefanescu

Saptamana aceasta, Consiliul Judetean Iasi a depus cinci proiecte avand ca obiectiv principal achizitionarea unui sistem informatic destinat gestiunii Registrului Agricol in format electronic. Concret, prin aceste proiecte se urmareste achizitionarea serviciilor de dezvoltare si implementare a solutiilor software.

In cadrul celor 5 proiecte, Consiliul Judetean Iasi a incheiat acorduri de parteneriat cu Municipiul Iasi, Orasul Harlau si alte 73 de comune participante. Durata de implementare a fiecarui proiect este de 18 luni. Valoarea totala a unui proiect, inclusiv TVA, care este totodata si valoarea eligibila a proiectului este de aproximativ 6,7 milioane lei. Finantarea nerambursabila solicitata este 98% din valoarea eligibila a unui proiect. Contributia proprie este 2% din valoarea eligibila si va fi suportata de Consiliul Judetean Iasi”, a declarat Cristian ADOMNITEI, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Proiectele au fost depuse la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, in vederea obtinerea unei finantari nerambursabile in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007 – 2013, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”. Solicitantul eligibil este Consiliul Judetean ca lider de proiect, in parteneriat cu maxim 15 unitati administrativ-teritoriale (UAT) din judetul respectiv, care au in structura lor organizatorica Birou de Registrul Agricol.

Componentele functionale ale sistemului informatic integrat cuprind doua categorii principale de aplicatii, atat pentru Consiliul Judetean Iasi cat si pentru UAT partenere:

- Sistem informatic de gestiune a Registrului Agricol in format electronic;

- Sistem informatic integrat pentru management intern.

Prin proiecte vor fi achizitionate echipamente hardware, aplicatii informatice si licente, servicii de implementare sistem informatic integrat (pentru realizarea carora este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: analiza cerintelor, proiectare, implementare si testare), vor fi instruiti utilizatorii sistemului informatic, cat si administratorii acestuia.

Foto: transporter.ro

     
Tag-uri: CJ, Iasi, proiecte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii