ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
13-05-2013, ora 07:06

Consilierul Judetean Petru Dascalu este noul presedinte PNL Pascani

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 11 mai, la Casa de Cultura din Municipiul Pascani, a avut loc Adunarea Generala a organizatiei locale a Partidului National Liberal. La eveniment au fost prezenti Cristian ADOMNITEI, presedintele BPM PNL Iasi Marius Sorin DANGA, Secretar Coordonator al PNL Iasi, Grigore CRACIUNESCU deputat PNL Iasi, Mihaela POPA, senator PNL Iasi si Anton DOBOS, deputat PNL Iasi.

Pentru functia de presedinte au candidat Petru DASCALU, consilier judetean PNL Iasi, si Marius Nicolae PINTILIE, consilier local.

In urma voturilor liberalilor pascaneni, castigator a fost declarat Petru DASCALU.

Astfel, in structura noului birou de conducere a PNL Pascani, compus din 14 membri, au fost alesi urmatorii vicepresedinti: Neculai ENEA, Eugen CHIRIAC si Dorin NICHIFOR.

Vreau sa le multumesc colegilor mei liberali pentru increderea acordata. Proiectul meu politic se refera la dezvoltarea durabila, prin politici liberale, a Municipiului Pascani, iar obiectivul nostru pe termen mediu este recastigarea Primariei. Vom fi o echipa unita, concentrata pe implementarea de proiecte fezabile, care sa imbunatateasca viata de zi cu zi a pascanenilor”, a declarat Petru DASCALU, noul presedinte al PNL Pascani.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii