ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
31-07-2012, ora 05:09

Consilierii judeteni, convocati, din nou la sedinta

Articol de Anca Gabriela Cretu

Joi, 2 august, consilierii judeteni sunt convocati in sedinta extraordinara. In urma cu doua saptamani, alesii s-au intrunit intr-o prima sedinta ordinara, cand au votat externalizarea serviciului de handling din cadrul Aeroportului Iasi.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Marius Parciua declarat ca printre proiectele de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare se numara si propunerile de rectificare a bugetului general al judetului pe anul in curs. De exemplu, modificarile survenite in cadrul programului de investitii se rezuma la infrastructura judetului: pentru reabilitarea si modernizarea drumului interjudetean DJ 248 Iasi-Vaslui, sefii judetului au ridicat finantarea cu 600 000 de lei, investitia ajungand la 38 186 000 de lei, iar pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere interjudetene DJ 282C, DJ 282, DJ 282B Iasi-Botosani, s-a plusat bugetul cu 400 000 de lei, investitia ridicandu-se la 71 954 000 de lei.

“Pe ordinea de zi vor fi mai multe proiecte,printre acestea numarandu-se o rectificare bugetara si trei proiecte, la care lucreaza colegii mei in prezent, referitoare la “Sistemul de management integrat al deseurilor”. Este un proiect foarte important pentru judetul nostru. Saptamana trecuta, presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, impreuna cu colegii de la Directia proiecte, a facut o vizita la Ministerul Mediului pentru deblocarea acestui proiect, a carui finantare se ridica la 70 milioane de euro. Se intrevede inchiderea depozitelor ecologice neconforme si contruirea altora care sa respecte normativele Uniunii Europene”, a declarat Marius Parciu.

Sursa foto: flacaraiasului.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii