A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727759921.1426.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consilierii judeteni au votat pentru realizarea unei noi piste la Aeroportul din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-07-2012, ora 16:06

Consilierii judeteni au votat pentru realizarea unei noi piste la Aeroportul din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Consilierii judeteni au votat in favoarea construirii unei piste noi, de 2.400 de metri, la Aeroportul din Iasi.

Astazi am adoptat cea mai importanta Hotarare de pana acum pentru viitorul Aeroportului din Iasi si, prin urmare, pentru viitorul intregului nostru judet. Analiza cost – beneficiu privind dezvoltarea unei piste de 2.400 de metri la Aeroport a fost adoptata in plenul Consiliului Judetean in unanimitate si vreau sa multumesc tuturor grupurilor politice din Consiliul Judetean pentru acest lucru. Trebuie sa deschidem Aeroportul catre Europa si catre lume si sa putem primi la Iasi avioane mediu curier de mare capacitate. Prin adoptarea acestor Hotarari deja am toate temele facute pentru a merge la Guvern sa solicit sprijinul financiar pe care il merita orasul si judetul nostru. Pana acum proiectul a fost blocat la nivelul Consiliului Judetean. De astazi el s-a deblocat si va pleca si catre Bucuresti”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean.

Primul modul a fost evaluat la aproximativ 40 milioane de euro, fara TVA. Acest modul presupune constructia unei piste noi de 2.400 de metri, a drumului perimetral si a imprejmuirii, a balizajului si a scurgerilor de ape pluviale. Ulterior, modernizarea Aeroportului va duce la extinderea pistei pana la 3.000 de metri si realizarea celorlalte module, in acest sens Consiliul Judetean urmand a depune proiecte in vederea obtinerii de fonduri europene.

     
Tag-uri: sedinta, CJ, aeroport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii