A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664231.9571.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta internationala pe teme europene la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-05-2013, ora 07:00

Conferinta internationala pe teme europene la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Centrul de Studii Europene din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” organizeaza, in perioada 15-17 mai 2013, la Iasi, conferinta internationala The EU as a model of soft power in the Eastern neighbourhood. Evenimentul face parte din proiectul The EU as regional player. Cooperation and integration in Eastern neighbourhood (EURINT), derulat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Jean Monnet Life Long Learning.

Scopul conferintei este de a furniza un cadru propice dialogului, de a disemina cunostinte legate de rolul Uniunii Europene si a provocarilor cu care se confrunta in interiorul si in exteriorul granitelor sale, in special in vecinatatea estica.

Pe parcursul celor trei zile ale conferintei, la Iasi se vor reuni numerosi cercetatori si experti internationali in domeniu studiilor europene, printre care si prof. Erhard Busek de la Universitatea din Viena, coordonator al Initiativei de Cooperare Sud-Estica (SECI) si Director al Institutului pentru Regiunea Dunarii si Europa Centrala.

Programul conferintei The EU as a model of soft power in the Eastern neighbourhood este structurat pe sesiuni de comunicari stiintifice. Fiecare sesiune cuprinde prelegeri, urmate de mese rotunde si prezentarea celor mai recente rezultate ale cercetarii celor prezenti. Participantii la conferinta vor fi incurajati sa se implice activ in dezbateri, sa adreseze intrebari si sa puna in valoare propriile cunostinte si idei.

     
Tag-uri: conferinta, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii