ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-08-2013, ora 08:06

Conferinta internationala IASHINGTON transforma Iasiul in capitala globala a tinerilor lideri

Articol de Alexandra Stefanescu

Toamna aceasta, intre 2 si 8 septembrie, AIESEC Iasi organizeaza, in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, conferinta internationala IASHINGTON. Aflata la a cincea editie, conferinta va avea loc la IDEO-Centrul de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor si are ca tema principala descoperirea si dezvoltarea spiritului de lider pe care fiecare participant il are.

Peste 50 de delegati din intreaga lume sunt asteptati sa transforme Iasiul in capitala globala a tinerilor lideri si sa aduca diversitatea culturala in inima Moldovei. Timp de o saptamana, participanti din tari precum Egipt, Panama, Germania, Austria, Nigeria, vor experimenta culturile lumii si vor lua parte la sesiuni care ii vor ajuta sa se dezvolte pe plan personal, sa isi descopere adevaratul potential si sa isi contureze viitoarea cariera. Temele sesiunilor din acest an sunt variate, de la inteligenta emotionala, la sesiuni de introspectie personala si vor fi sustinute atat de speakeri internationali, cat si de speakeri din Romania. Intre acestia se numara Alexandru Glod, Malina Chirea, cofondator „Institutul pentru Fericire”, Dan Schipor, Managing Partner Daris si altii.

Sambata, 7 septembrie, incepand cu ora 1400, participantii vor lua parte la o competitie deschisa si publicului iesean, denumita Treasure Hunt. Astfel, participantii internationali vor explora cele mai importante obiective ale orasului si vor vizita principalele atractii turistice din Iasi. De asemenea, duminica, 8 septembrie, atat participantii romani, cat si cei internationali, vor organiza Targul Multicultural Global Village, incepand cu ora 1700, pe Bulevardul Stefan cel Mare, unde sunt asteptati iesenii care doresc sa ia parte la spectacole de dansuri, sa descopere obiceiuri din diversele colturi ale lumii sau sa guste din mancarurile si bauturile traditionale.

Toate detaliile referitoare la conferinta pot fi gasite pe site-ul www.iashington.com si, pentru a fi la curent cu toate noutatile, puteti accesa pagina oficiala de Facebook, Iashington.

Foto: studentie.ro

     
Tag-uri: AIESEC, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii