ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 08:01

Conferinta Nationala – Biofizica pentru Sanatate, la UAIC Iasi

Articol de Madalina Irimia

In perioada 13-16 iunie se va desfasura la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” a 12-a Conferinta Nationala de Biofizica – Biofizica pentru Sanatate, cu participare internationala. Evenimentul reuneste profesionisti recunoscuti din tara si strainatate, din domenii relevante ale biofizicii si fizicii medicale contemporane, cum ar fi: biofizica celulelor excitabile, biosenzori, interactiunea radiatiei cu materia vie, imagistica medicala si radioterapie, biomateriale, biostatistica, biomedicina si bioinformatica.

Conferinta isi propune sa aduca in prim plan impactul cercetarilor fundamentale de biofizica si fizica medicala pentru sanatatea umana si sa evidentieze solutii moderne in medicina si fizica medicala. In cadrul prelegerilor stiintifice, se vor dezbate actualele modele de intelegere a proceselor si fenomenelor biologice, prezente la nivel molecular si celular.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor ce doresc sa afle noutati din aceste domenii ale stiintelor vietii. Conferinta este organizata sub auspiciile Societatii Romane de Biofizica Pura si Aplicata, in cooperare cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi, Facultatea de Fizica (Laboratorul de Biofizica Moleculara si Fizica Medicala) si Departamentul de Cercetare Interdisciplinara, ambele din cadrul Univeresitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

     
Tag-uri: conferinta, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii