A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832883.0911.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta Internationala pentru Securitate si Sanatate in Munca „ISSSM 2013”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-05-2013, ora 13:05

Conferinta Internationala pentru Securitate si Sanatate in Munca „ISSSM 2013”, la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Departamentul de Ingineria Materialelor si Securitate Industriala de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI), organizeaza prima Conferinta Internationala pentru Securitate si Sanatate in Munca „ISSSM 2013”. Aceasta se va desfasura in perioada 24-25 mai in Aula TUIASI si va avea ca tema „Invatamantul tehnic de calitate, garantia locurilor de munca sigure si sanatoase”.

Manifestarea stiintifica va aborda problematici de actualitate de la nivel national si international privind: rolul invatamantului tehnic in crearea locurilor de munca sigure si sanatoase; importanta igienei ocupationale in asigurarea unui mediu de munca sanatos; prevenirea si evaluarea riscurilor profesionale la locurile de munca.

La conferinta sint invitati sa participe cu lucrari stiintifice reprezentanti ai institutiilor publice, companiilor industriale, institutelor nationale de cercetare-dezvoltare, precum si alti specialisti de prestigiu cu preocupari in domeniu.

Toate lucrarile acceptate vor fi publicate in revista Buletinul Institutului Politehnic din Iasi, avind nivel de recunoastere CNCSIS B+.

Informatii si detalii tehnico-organizatorice suplimentare sint disponibile pe pagina web a conferintei http://www.isssm.tuiasi.ro/.

http://www.isssm.tuiasi.ro/

Foto: mec.tuiasi.ro

     
Tag-uri: conferinta, Iasi, TUIASI
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii