A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834429.3277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta ”Etica si politicile de sanatate in Romania”, la UMF Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-03-2013, ora 12:09

Conferinta ”Etica si politicile de sanatate in Romania”, la UMF Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 16-17 martie 2013, incepand cu ora 10:00, in Aula Universitatii de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi va avea loc Conferinta ”Etica si politicile de sanatate in Romania”.

Conferinta se desfasoara in cadrul proiectului ”Studii postdoctorale in domeniul eticii politicilor de sanatate” contract nr. POSDRU/89/1.5/S/61879 implementat de Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi in perioada 1 aprilie 2010 – 31 martie 2013 in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor din domeniu, ai asociatiilor de pacienti, medici specialisti si cercetatori din cadrul Centrului de Etica si Politici de Sanatate al Universitatii de Medicina sI Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi. In cadrul conferintei se vor prezenta si dezbate rezultatele studiilor desfasurate in cadrul proiectului, precum si alte subiecte legate de etica si politici de sanatate din Romania.

Foto: angesha.deviantart.com

     
Tag-uri: conferinta, UMF, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii