A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727701333.9348.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concursul de matematica aplicata “Adolf Haimovici”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
11-04-2013, ora 08:11

Concursul de matematica aplicata “Adolf Haimovici”, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi, impreuna cu Asociatia Profesorilor de Matematica ”Florica T. Campan”, Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial Iasi si Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza , Concursul de matematica aplicata “Adolf Haimovici”, editia a XVII-a.

Manifestare nationala de amploare, Concursul de matematica aplicata “Adolf Haimovici”, editia a VII-a, se desfasoara sub egida Ministerului Educatiei Nationale, cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, RATP Iasi si al sponsorilor Pim Iasi, Adservio.

Acest important eveniment educational se adreseaza elevilor de liceu, de la urmatoarele profile: tehnic; servicii si resurse naturale si protectia mediului; real - specializarea stiintele naturii; umanist - specializarea filologie (cl. a IX-a, cl. a X-a), precum si specializarea stiinte sociale (cl. a IX-a - cl. a XII-a).

Anul acesta participa peste 600 de elevi din intreaga tara, precum si peste 50 de profesori insotitori, din 38 judete.

Deschiderea oficiala are loc vineri, 12 aprilie, ora 9.00, in Amfiteatrul TCM 2, din cadrul Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial Iasi. Proba de concurs va avea loc in cadrul aceleiasi institutii de invatamant superior, 12 aprilie, ora 10. Programul complet al manifestarii este atasat.

Premiile stimulative oferite la finalul concursului constituie o rasplata adecvata pentru efortul elevilor: premii din partea organizatorilor, din partea sponsorilor, si cel mai important, burse de studiu pentru premiantii concursului care vor urma cursurile Facultatii de Constructii Masini si Management Industrial din Iasi.

Foto: newsme.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii