ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
25-04-2012, ora 14:31

Concurs national pentru elevi nevazatori la Liceul Moldova din Tg. Frumos

Articol de Alexandra Stefanescu

115 elevi si cadre didactice din toata tara vor participa la faza nationala a Concursului National pe discipline pentru elevii nevazatori ce va fi gazduit de Liceul Special “Moldova” din Targu Frumos, in perioada 25 – 28 aprilie.

La concurs vor fi prezenti profesori si elevi din liceele pentru deficienti de vedere din Targu Frumos, Buzau, Bucuresti, Arad, Timisoara si Cluj-Napoca. Concursul se va desfasura la disciplinele: limba romana, limba engleza, matematica, TIC, istorie, lectura corecta si rapida Braille.

Aceasta intalnire a devenit o traditie a sistemului de invatamant special pentru elevii nevazatori si aduce impreuna, pentru cateva zile, cei mai buni elevi cu deficiente de vedere din tara, intr-o intrecere prieteneasca si educativa, urmata, dupa obisnuinta, atat de un program artistic oferit de elevii liceului gazda, cat si de o expozitie de produse din cadrul Concursului “Creatii prin ochii mainilor” la care participa echipajele tuturor liceelor speciale. Din partea Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului va fi prezenta Liana Maria Mitran, inspector scolar general in cadrul MECTS”, informeaza organizatorii.

Concursul National este inscris in agenda MECTS si beneficiaza de sprijinul financiar al MECTS, al Asociatiei Nevazatorilor din Romania, Filiala Nevazatorilor Iasi, al Consiliului Judetean Iasi, al Asociatiei „Salvati Copiii”.

Foto: scoli.didactic.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii