A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720104875.8034.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concurs de matematica si limba romana la liceul “Miron Costin”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
31-03-2011, ora 16:09

Concurs de matematica si limba romana la liceul “Miron Costin”

Articol de Victor Ilie

Liceul Teorectic “ Miron Costin” din Iasi organizeaza pe data de 10 aprilie 2011 a IV – a editie a Concursului judetean de limba si literatura romana si matematica “ Materom” . Acesta se adreseaza elevilor din clasele IV – V.

Elevii vor fi inscrisi de cadrele didactice de la clasa din care fac parte pana pe 1 aprilie. “ Acest concurs isi propune descoperirea si stimularea elevilor dotati, capabili de performante scolare atit la limba si literatura romana cit si la matematica. Interesului pentru inedit al elevilor participant la concurs le raspunde o proba conceputa printr-o selectie atenta, documentata stiintific, in accord cu specificul virstei si al programelor scolare in vigoare, a unor sarcini de lucru ca sa stimuleze creativitatea, gindirea si sa reflecte nivelul de cunostinte accumulate la cele doua discipline” , precizeaza prof. Larisa Tarzianu, purtator de cuvint al Liceului “ Miron Costin” din Iasi. Vor participa elevii vizati de la fiecare scoala din judet cu cite un grup de cel putin doi elevi.

     
Tag-uri:

Liceul Teorectic “ Miron Costin” din Iasi organizeaza pe data de 10 aprilie 2011 a IV – a editie a Concursului judetean de limba si literatura romana si matematica “ Materom” . Acesta se adreseaza elevilor din clasele IV – V.

, Elevii vor fi inscrisi de cadrele didactice de la clasa din care fac parte pana pe 1 aprilie. “ Acest concurs isi propune descoperirea si stimularea elevilor dotati, capabili de performante scolare atit la limba si literatura romana cit si la matematica. Interesului pentru inedit al elevilor participant la concurs le raspunde o proba conceputa printr-o selectie atenta, documentata stiintific, in accord cu specificul virstei si al programelor scolare in vigoare, a unor sarcini de lucru ca sa stimuleze creativitatea, gindirea si sa reflecte nivelul de cunostinte accumulate la cele doua discipline” , precizeaza prof. Larisa Tarzianu, purtator de cuvint al Liceului “ Miron Costin” din Iasi. Vor participa elevii vizati de la fiecare scoala din judet cu cite un grup de cel putin doi elevi.

" title="Stiri despre Elevii vor fi inscrisi de cadrele didactice de la clasa din care fac parte pana pe 1 aprilie. “ Acest concurs isi propune descoperirea si stimularea elevilor dotati, capabili de performante scolare atit la limba si literatura romana cit si la matematica. Interesului pentru inedit al elevilor participant la concurs le raspunde o proba conceputa printr-o selectie atenta, documentata stiintific, in accord cu specificul virstei si al programelor scolare in vigoare, a unor sarcini de lucru ca sa stimuleze creativitatea, gindirea si sa reflecte nivelul de cunostinte accumulate la cele doua discipline” , precizeaza prof. Larisa Tarzianu, purtator de cuvint al Liceului “ Miron Costin” din Iasi. Vor participa elevii vizati de la fiecare scoala din judet cu cite un grup de cel putin doi elevi.

">Elevii vor fi inscrisi de cadrele didactice de la clasa din care fac parte pana pe 1 aprilie. “ Acest concurs isi propune descoperirea si stimularea elevilor dotati, capabili de performante scolare atit la limba si literatura romana cit si la matematica. Interesului pentru inedit al elevilor participant la concurs le raspunde o proba conceputa printr-o selectie atenta, documentata stiintific, in accord cu specificul virstei si al programelor scolare in vigoare, a unor sarcini de lucru ca sa stimuleze creativitatea, gindirea si sa reflecte nivelul de cunostinte accumulate la cele doua discipline” , precizeaza prof. Larisa Tarzianu, purtator de cuvint al Liceului “ Miron Costin” din Iasi. Vor participa elevii vizati de la fiecare scoala din judet cu cite un grup de cel putin doi elevi.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
STRUNGARIU iULIA,  16.11.2014 18:37

Vrem modele de subiecte din anii trebuti.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii